2024. 24. György

Sport

Aramis győzelem a futsal kupán

Antal Tibor | 2015. Január 06. 01:02:52 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

21 csapat adta le a nevezését az immár XI. Ofenbeher Nándor Futsal Kupára melyet 2015. január 3-4-én rendeztek Baján a Dr Pósta Sándor Sportcsarnokban.

 

 

 

A környékbeli csapatok mellett ismét érkeztek gárdák a fővárosból, a Vajdaságból, Tolnáról, de első alkalommal itt volt a Hevesi Tamás által irányított cukorbeteg válogatott is a Dia Euro LSE, akik az Európa bajnokságról eddig egy arany és egy ezüst érmet hoztak haza.

 

 

A kezdeti baráti hangulat után szombaton délutánra már alaposan felpörögtek az események. Voltak parázs mérkőzések is, így a szépszámú közönség jól szórakozott. A döntóbe végül a várakozásoknak megfelelően az NB I-es Aramis Futsal jutott be, valamint kisebb meglepetésre a helyi Toblerone, mely a csoportban még bukdácsolt, ám utána két vajdaági gárdát is búcsúztatott. Az Aramis egyébként kis híján elvérzett a negyed döntőben, hiszen csupán 2-2-es döntetlent ért el a szeremlei Mind 1-gyel, de a büntetőpárbajban győzött a nagyobb rutin.

 

 

A döntőben aztán nem volt mese, a fővárosiak simán verték a két napos menetelés után kissé fáradt Tobleronét 5 – 2-re.

 

 

A döntő két legszebb gólját azért a mieink rúgták, de lehet elfogult vagyok, hszen az Aramisos találatok sem voltak piskóták.

Somogyi Tibor akit meg is választottak a torna legjobb játékosának, egy látványos emeléssel járt túl Sikur Lajos eszén.

 

 

A torna gólkirálya Kerezsi Ferenc pedig, egy vészkapus támadást fejezett be így:

 

 

A bronz mérkőzést a Pacsér és a tolnai Itt is 6, ott is 6 vívta meg, és 2-2 után jöhettek a büntetők, melyet a vajdaságiak rúgták ponosabban. Érdekesség, hogy a Pacsér a negyed döntőkben is büntetőkkel lépett tovább a Beher futsal ellen. Nem véletlenül választották a  torna legjobb kapusának Milan Sekulicot, akinek az egyik hat méteresnél a férfiassága is veszélyben forgott.

 

 

Különdíjat kapott még Lévai Tibor ( Itt is 6, ott is 6), mint a torna legtehetségesebb játékosa, valamint Kovács István (Aramis Futsal) akit a torna legjobb védőjátékosának választották meg.

A teremszezonnak ezzel még nincs vége, január 16-17-18-án a bácsbokodi La Copa következik, majd utána futsal kupát is rendeznek a foci szerető faluban.

A futsal kupa jegyzőkönyve:

Letölthető dokumentum

 

Facebook galéria:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.906253742748012.1073741847.806675712705816&type=1

 

Még több videó a videó tárunkban található a kupáról.

 

 

hozzászólok