2024. 3. Irma, Tímea

Sport

A legjobb a szivárvány volt

Antal Tibor | 2022. Szeptember 18. 17:01:01 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Vasárnap a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában az eddig 100%-os Bajai LC az Akasztót fogadta. A hazai szurkolók joggal bizakodhattak abban, hogy folytatódik a hibátlan sorozat, amit sikerült is elérni. A találkozón egyetlen találat döntött. A 41. percben Baladin Dominik indította Csiki Noelt kinek lövését védte a kapus, a kipattanó labdát viszont Mezőfi Zsombor higgadtan passzolta a hálóba. 1-0.

A második félidőben több nagy helyzetet is kidolgozott a vendég gárda, az eredmény azonban már nem változott. A Bajai LC ezúttal az eddig megszokott jó játékkal adós maradt, viszont az újabb 3 pont a zsebben, és ráadásul bónuszként még egy szivárványt is láthattak a szurkolók a mérkőzés hajrájában.

Szivárvány a pálya felett

Edzői értékelések:

Koch Tamás (Bajai LC): A négy meccs közül talán most játszottunk a legkevésbé jól, de összességében nagyon örülünk a győzelemnek. Már csak azért is, mert ez egy olyan meccs volt ahol már az ellenfél is készült belőlünk, eddig a csapatok nem vettek minket annyira komolyan. Látszott, hogy az Akasztó is tartott tőlünk, szervezetten próbáltak védekezni, fogalmazhatunk úgy, hogy ez egy egy gólos mérkőzés volt, és szerencsére azt az egy gólt mi rúgtuk. A második félidőben játékban sok szépet nem tudtunk hozzátenni, de küzdelemmel elértük, hogy miénk a három pont. Sajnos ketten is kiestek a csapatból, Kerezsi Ferencnek valószínű hosszabb a sérülése, Szeibert Mihály pedig elment Ausztriába dolgozni, úgyhogy rá sem számíthatunk. Jövő héten Kunbajára megyünk. Meleg lesz, tavaly elég balszerencsésen kaptunk ki a hajrában 3 – 2-re, így fűt mindenkit most a visszavágás.

Szrenkó István (Akasztó): Felhívtam a csapatom figyelmét, hogy a Baja nagyon jól kontráz, de nem figyeltünk kellően oda erre az első félidőben, és kaptunk is belőle egy gólt. A második félidőben úgy gondolom, hogy jól jöttünk ki az öltözőből, támadólag léptünk fel, szerezhettünk is volna rögtön 2 – 3 gólt, de a kaput sem találtuk el, a kapura vezetett labdákat eltörtük. Utána már természetesen folyamatosan megvolt a Bajának a lehetősége a kontrajátékra. Muszáj volt kinyílnunk, az 1 – 0-ra nem ülhettünk rá, gratulálok a Bajának. Szeretnénk az első hatba kerülni, az esélyünk megvan rá, de nagyon sokat kell még dolgoznunk rajta, hogy ez az eredmény összejöjjön.

A forduló összes eredménye:

Lajosmizse VLC- Kiskunfélegyháza HTK 1 – 1

Harta SE – Kecskeméti LC 3 – 2

Bajai LC – Akasztó FC 1 – 0

Kiskőrösi LC – Kunbaja 4 – 0

Soltvadkerti TE – Kalocsai FC 2 – 2

Bácsalmás PVSE- Tiszakécskei LC II 4 – 2

Kecel FC – Jánoshalmi FC 1 – 2

A tabella állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

A mérkőzés facebook galériája itt található!

hozzászólok