2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

A Klicsko csapathoz igazol Gálos Roland?

Antal Tibor | 2019. Március 13. 17:26:28 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók: Rudolph Immobilien

 

Másodszor is a német Bundesliga  csapatbajnoki címet  nyert Gálos Roland a Hamburg Giants színeiben, aki a hétvégi döntőben a 60 kg-os súlycsoportban a német bajnok Mert Caliskan verte!

 

 

A hamburgi klub a jövőben is számít a Felsővárosi Ökölvívó Klub klasszisára. Sőt, Christian Morales közbenjárására ígéretet kapott a Vladimir Klicsko menedzsmenttől az olimpia után profi pályafutásra!  A csapatdöntőre egyébként Floridából több neves színész is eljött, egyebek között nagy box rajongó Ralph Müller, a gladiátor, a Conan a kalandor főszereplője is! Személyesen gratulált a sikerhez!

 

A Gálosok és  Conan

 

A Bundesliga döntő előtt a Gálos csapat  Iránban vett részt a magyar válogatottal egy tíz napos edzőtáborban, ahová 28 órás kalandos utazás során jutottak el. A  27 fokban az Indiai – óceán partján ideális körülmények között tudtak edzeni öklözőink. .Roland egy versenyen is részt vett, ahol ötödikként zárt, miután a bronzmeccsen kikapott a helyiek üdvöskéjétől.szoros pontozással. Nem mellékesen Teheránban a magyar nagykövet is vendégül látta a csapatot, és jó sportkapcsolat alakult ki az indiai, a fülöp – szigetek, a szíriai, és a kazah versenyzőkkel – tudhattuk meg Gálos Tamástól.

 

A folytatásban március 23-án Gálos Roland és edző édesapja a válogatottal Ausztriába utazik egy versenyre.

 

 


hozzászólok