2020. 2. Anita, Kármen

Közélet

Most már duplán megérte

Antal Tibor | 2019. Március 12. 17:40:26 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotó: MTI

 

Az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Érdemes Művész, Kiváló Művész és Babérkoszorú-díjakat adott át kedden a fővárosban a nem rég megújult Várkert Bazárban. A kitüntetettek között volt egy bajai  Dr. Vácity József is, az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatója, aki nem mellékesen városunk önkormányzatában is képviselő fideszes színekben, és egyben a Pénzügyi, Város- és Gazdaságfejlesztési Bizottság elnöke is.

 

Dr. Vácity József

 

“Vácity az elismerést az egri kórház élén végzett tevékenységéért kapta, illetve azért, mert vezetése alatt sikeresen befejeződtek az eddigi kórházfejlesztések.” – írta az Egri Ügyek.

 

Azt a tényt viszont feltehetően figyelmen kívül hagyták a díj odaítélésekor, hogy a kórházigazgatót  tavaly elmarasztalta az egri helyi választási bizottság, miután levélben kérte a kórház dolgozóit, hogy a Fidesz jelöltjére szavazzanak.  Vácity   erre a tavaly áprilisi bajai testületi ülésen egy székely anekdotát hozva példának úgy reagált, hogy a büntetést kifizette, de megérte. Ezzel arra célozva, hogy  az általa támogatott jelölt, Nyitrai Zsolt nyert.

 

Dr. Vácity József: Megérte

 

 

 

Most már talán azt is mondhatná duplán is, hiszen a kitüntetést maga Nyitrai Zsolt adta át Dr. Vácity Józsefnek.

 

Gratulálunk!

 

 

 


hozzászólok