2024. 25. Márk

Sport

A forduló meccse

Antal Tibor | 2021. Április 24. 19:36:52 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Jarmaniczkiné Ispánovics Judit

Szombaton a Bajai LC 5 – 0-ra győzni tudott a vaskúti oroszlánbarlangban, így menthetetlenül halad továbbra is afelé, hogy 100%-os teljesítménnyel nyerje meg a Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának küzdelmeit, de mi most igazából nem ezzel foglalkoznánk. Miért is? Mert a labdarúgó adatbankban egy osztállyal feljebb találtunk egy olyan összefoglalót, ami alapján úgy tűnik, a hétvége legnagyobb meccsét Bácsborsódon játszották, ahol a helyi kedvencek zártkapuk mögött a Sükösdöt fogadták.

Az első félidőben még a borsódiak örülhettek

A nem túl jó formában lévő borsódi csapat az első félidőben Török Endre jóvoltából két ziccert kihasznált, és ennek köszönhetően 2 – 0-ra vezetett, sőt ezzel az eredménnyel is vonultak az öltözőbe a gárdák. Szünet után pedig még megnyugtatóbbá vált a hazaiak előnye, hiszen az 50. percben Török önmaga, és egyben csapata 3. gólját jegyezte, és így már kerítés mögül kívülről szurkolók is úgy gondolhatták lefőtt a kávé. Igaz Lógó Zsolt a 67. percben egy jó 25 méteres szabadrúgásból szépített, a hajráig úgy tűnt nem igazából fog változni semmi. Sőt, a borsódiak előbb is lezárhatták volna a derbit, de 3 ziccerük is kimaradt. Aztán a 88. percben ismét eljutottak a sükösdi kapuig, ahol egy többek szerint 11-es gyanús szituáció történt, Tóth Csaba játékvezető sípja mégis néma maradt, a kontrát pedig Lógó 30-ról beverte 3 – 2.

Ráadásul a büntető szituáció miatt hevesen reklamáló Merkler Tamás a kispadról a kiállítás sorsára jutott, borsódi oldalról. A 90. percben Lógó egy 25 méteres átlövése is betalált Rauf Rajmund hálójába, amivel kiegyenlített a Sükösd 3 – 3

Az igazi csattanó azonban még ezután következett. A hazaiak, mint a magyar válogatott a lengyelek ellen, érthetően megrogytak a gyors két bekapott góltól, Lógó Zsolt pedig megkoronázva a teljesítményét még egy szögletet is tisztán felugorva befejelt, és ezzel beállította a 3 – 4-es végeredményt!

Török Endre – Lógó Zsolt 3 – 4 Forrás:adatbank.mlsz.hu

Győzelmével a Sükösd megerősítette 4. pozícióját, a Bácsborsód pedig kilencedik.

A forduló másik rangadóján a már bajnok Kunbaja 4 – 0-ra verte a Nemesnádudvart.

A tabella állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

Facebook galéria és a hazai gólok itt nézhetők meg.

hozzászólok