2019. December 10. Judit

Magazin

Újabb képviselő bébi

Antal Tibor | 2019. Január 22. 16:54:31 | Utolsó frissítés: 11 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Az átlagosnál több baba született országszerte ma éjszaka, köszönhetően a megérkező hóesésnek. Közöttük szerepel Kámán Sarolta is, aki a Bajai Szent Rókus Kórház Szülészeti Osztályán jött a világra természetes úton  hajnali 4 óra 55 perckor. Súlya 3620 gramm, és 52 cm hosszú.

 

 

Amiért a jeles esemény olvasóink számára is hírértékű lehet, hogy az anyuka nem más, mint Kámánné Dr. Bari Bernadett önkormányzati képviselő, a Fidesz frakcióvezetője, az apuka pedig Kámán Zoltán aki megszűnéséig a BLSE kapusa volt. Sarolta a második gyermek a családban, és feltehetően a babaruha készletben is jó néhány darab újra használatba lesz véve, hiszen az elsőszülött gyermek a 2.5 éves Dorottya is kislány.

 

 

– Mindannyian nagyon jòl vagyunk. Nagyon köszönjük mindenkinek az érdeklődést,kedves szavakat! – írta a frakcióvezető közösségi oldalán. Egyébként igencsak termékeny ebben a ciklusban a bajai képviselő testület, hiszen Sarolta már a negyedik képviselő bébi. Mint korábban beszámoltunk róla, az ellenzéki sorokból Teket Melinda is anyuka lett, László Károly pedig apuka. Arról nem is beszélve, hogy Vedelek Norbert alpolgármesternek is két gyermeke született az utóbbi 4.5 évben.

 

 

 


hozzászólok