2022. 24. Timót

Magazin

Tüll anyagok – nem csak esküvőre vagy gyerekeknek

| 2021. December 20. 07:25:01 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A tüll anyagok sokak számára ismert, áttetsző, könnyed szövetek. Ezekből általában színpadi balett szoknyákat, esküvők és alkalmi ruházatok szoknyarészét, valamint fátylait szokás elkészíteni. Ez az az anyag, amihez akkor nyúlunk először, mikor a kislányunk hercegnő szeretne lenni a farsangon. Viszont akkor is tüllt használunk, ha a gyerekszobába egy csodálatos baldachinos ágyat álmodtunk meg.

A tüll tehát egy olyan anyag, ami mindig varázslatos eseményekhez kötődik. Viszont pont a misztikussága miatt nagyon sokféleképpen felhasználható még.

Tüllszoknya, mint hétköznapi stílusos viselet?

Egyértelműen igen! Egy csodálatosan rétegzett, akár bézs vagy más elegánsabb színű tüllből készült szoknya remekül mutat egy blúzzal. Ideális viselet egy szép tavaszi délutánra, amikor kávézni megyünk a barátnőinkkel. A tüll anyagok légiessége és finomsága miatt rendkívül nőiessé varázsolja egy ilyen szoknya megjelenésünket. Ezzel a ruhadarabbal és megfelelő kiegészítőkkel bájosan lázadóak vagy épp kifinomultan stílusosak is lehetünk. Csak a kiegészítőktől függ, hogy mit szeretnénk éppen kifejezni a tüll szoknyánkkal.

Tegyük varázslatossá otthonunk stílusát tüllel

A tüll anyag szó szerint tündéri hatást kelhet. Ezért igazán eredeti és misztikus légkört teremhet a megfelelő színben a télikertünk kiülős, olvasós sarkában vagy éppen hálószobánkban. Egyes helyeken, például a Bubulakovo oldalán kifejezetten olyan színű tüll anyagok is kaphatóak, amelyek a legtöbb lakás stílusához kiválóan passzolnak. Egy szépen elrendezett tüll anyag megvilágítható különféle lámpákkal is. Ilyenkor persze ügyeljünk, hogy az anyag ne legyen kitéve hőhatásnak. Ezzel a megoldással pedig igazán sejtelmes megvilágításokat hozhatunk létre otthonunkban. A tüll anyagot a kellemes meleg nyári estéken kerti dekorációként is felhasználhatjuk. Igazán hangulatosak lehetnek pergolák és filagóriák dekorálásához is. Sőt, akár szúnyoghálóként is alkalmazhatjuk egyfajta elegáns, dekoratív függönyként.

A fotó forrása:
Bubulakovo.hu

hozzászólok