2022. 24. Timót

Magazin

Lábaink kényeztetése nem luxus, hanem jár!

| 2021. December 20. 08:45:43 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Nagyon nem mindegy, hogy nap, mint nap milyen lábbelibe ugrunk bele. Iskolába menet, vagy a munkahelyre tartva sokat nyom a latba, hogy hogy érezzük magunkat a bőrünkben. Ha az út szinte szalad a lábaink alatt, miközben olyan, mintha mezítláb járnánk, akkor bizony minden rendben. A tudatos cipőválasztás a sikerhez elengedhetetlen.

Nem érdemes beérni a legtöbbnél kevesebbel!

Vans Slip on kiváló példa arra, hogy mit jelent a lábakra szabott, nagybetűs komfort. A flexibilis kialakítás konkrétan a kényelem felső fokát borítékolja – cipőtestbe bújtatva. Az optimális szellőzésnek köszönhetően a maximális higiénia akár egy egész napon át megőrizhető. Márpedig a nyolc vagy több órás műszakban – legyen szó suliról, munkáról vagy tanfolyamról – nem oldható meg a cipőcsere. Ha jövet-menet azt érezzük, hogy a lábujjaink befülledtek, megizzadtak, az több, mint kellemetlen fordulat, amire egyébként akutan nehéz is enyhülést hozó gyógyírt találni. A legjobb ötlet a megelőzés. Amihez nem kell más, csak egy tényleg lábakhoz idomuló választás.

Túl a praktikumon persze érdemes pár szót szólni a megjelenő dizájnról, ami mellett esélytelen elmenni bók nélkül. Ezek azok a modellek, amik stílusosságukkal felhívják magukra a figyelmet. Trendiségük nem mulandó, úgyhogy nem egynyári hóbortról van szó, sokkal inkább éveken át helytálló divatosságról.

A vászonkialakítás használatra teremtetett. Mégpedig mindennapos, komoly igénybevétellel együtt járó alkalmazásra. Úgy, hogy sem a praktikusság, sem a stílusosság nem szenved csorbát. Kellhet ennél több az elégedettséghez? Igen, egy minden tekintetben ideális modell!

Mi fán terem a kényelem?

A footshop honlapján számtalan színvariáció érhető el. Az aktuális évszak árnyalatai épp úgy megjelennek, mint a mindenkor keresett színvariációk.

Sokakban merül fel az a kérdés, hogy kifizetődő taktika-e koszfogó színekben gondolkodni? Mert napi használatnál azért a szennyeződések elkerülhetetlenek. A válasz, azonban kategorikus igen vagy nem helyett annyi, hogy ízlés kérdése. Nem a koszfogóság az a tulajdonság, ami döntő. Viszont az ízlés szava mindig és mindenkor mérvadó. És ha az érzések egy világos árnyalatú modellre rezegnek rá, akkor nincs apelláta. Felesleges aggyal felülbírálni azt, amit a szív pontosan érez és mutat. A stílusosság, kényelem így is-úgy is alap, de a teljes elégedettséghez a hiánytalan passzolás nélkülözhetetlen.

A fotó forrása:

I am Kulz / Shutterstock.com

hozzászólok