2022. 24. Timót

Magazin

Trendi férfikabátok a szezonban

| 2021. December 21. 10:35:47 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az idei kabát trendek a férfiak számára is igazán kedvező fazonokat hoztak. Biztosan mindenki megtalálja a magának valót. Egyaránt divatosak idén a férfias bomberek, a stílusos steppelt fazonok és ezek többszínű típusai is.

A téli szezonban előkerülő férfi kabát trendek merítenek a nyolcvanas, a kilencvenes és a kétezres évek fazonjaiból is, persze nem olyan szabással már, mint akkoriban. Ezeket a darabokat ugyanis a modern elvárásoknak megfelelően látjuk viszont.

Prémes, steppelt és bomber kabátok a télre

A prémes kabátok a nőknél és a férfiaknál is igazán stílusosnak számítanak idén. A szélüknél és a kapucnijuknál műszőrmés fazonok már ránézésre hozzák a téli hangulatot, ráadásul jól melegítenek. Ezekből a típusokból megtalálhatóak a visszafogottabb és a sportosabb, lazább kivitelű darabok. Viszont aki nem kedveli a szőrméket, azok számára is akad bőven kínálat: például steppelt és bomber fazonú kabátokból. Mindkettőből hihetetlenül változatos kínálat került ki az üzletekbe idén. A színekről is érdemes szót ejteni. Akinek a fekete vagy a szokásos kék már túl unalmas, az idén bátran tud válogatni a feltűnőbb színek közül is. Az idén trendinek számító férfikabátok színei között ugyanis többféle neonszín közül is válogathatunk. A fémes színű dzsekik például a szezon egyik újdonságának számítanak. Minden változatból igen csak bőséges kínálat áll rendelkezésünkre. A legtrendibb férfi téli dzsekik között szinte bárki megtalálja a neki tetsző darabokat.

Vagány átmeneti kabátok az enyhébb napokra

A férfi átmeneti kabátok választékból sem volt idén hiány. A legmenőbb férfi dzsekik többsége olyan fazonnal került a vásárlók elé, ami egyaránt sportos és elegáns viseletnél is megállja a helyét. Ez azt jelenti, hogy igazán univerzális típusokat találhatunk. Az egyik idei sláger a steppelt kabát. Ebből kifejezetten sikkes átmeneti darabok is készültek. Színben itt sem fukarkodtak a tervezők. A leginkább szembetűnőbb darabok között például piros színűek is akadnak jócskán. Aki szereti a retrót, annak mindenképp ajánlatos beszereznie átmeneti kabátként akár egy farmerkabátot is. Idén visszakerült a stílusos darabok közé, és igazán vagány fazonok születtek. Aki viszont inkább a sötét, menő irányzat híve, annak sem kell kétségbeesnie. Szép számmal akadnak rövid bőr vagy bőrhatású motoros dzsekik is, amik remekül mutatnak szinte minden utcai öltözethez.

A fotó forrása:
Megan Mahoney Photography / Shutterstock.com

hozzászólok