2022. 18. Ilona

Magazin

Mézeskalács város a Bányaiban

BSZC Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola | 2021. December 21. 20:44:07 | Utolsó frissítés: 8 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:BSZC Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola facebook oldala

Iskolánkban már hagyományos szokás, hogy az adventi időszakban meghirdetjük házi mézeskalácsház-készítő versenyünket, melyre nappalis és estis tanulóink is jelentkezhetnek, egyénileg vagy csapatban is bemutathatják tehetségüket, kreativitásukat.

Az idei alkotások elbírálására neves zsűrit hívtunk, akik szeretettel látták el ezt a nemes feladatot, az összkép mellett kiemelten figyelték a tészta, a díszítés és az összeillesztés minőségét is. A zsűri tagjai: Deutsch Kornél (mestercukrász, cukrászat tulajdonos, iskolánk egykori cukrász tanulója), Polyákné Jakab Erzsébet (egyedi tervezésű kézműves mézeskalács ajándékok és termékek készítője, mestere, iskolánk egykori cukrász tanulója), Bartos Eliza és Takács Tímea (iskolánk végzett cukrász tanulói, jelenlegi végzős ifjúsági osztályunk diákjai).

A házikók arany, ezüst és bronz-minősítést kaptak, az eredményhirdetést az utolsó tanítási napra szervezzük. Köszönjük a verseny megtervezését Váradi Zsuzsanna cukrász szakoktatónknak, valamint a zsűri tagjainak a hiteles, komoly, segítő szándékú szakvéleményét! Gratulálunk versenyző tanulóinknak az egyedi remekművekhez!- olvashattuk a Bányai közösségi oldalán.

hozzászólok