2021. 26. Paula, Vanda

Magazin

Tizenkét bogrács halászlé

Antal Tibor | 2020. December 23. 10:44:28 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Egy jótékonysági akció keretében rászoruló nagycsaládosoknak főztek ma délelőtt halászlét a Bajai Halászléfőző Bajnokok tagjai a Szabadság utca – Vám utca által határolt kis parkban, akik erre az alkalomra Pass Ferencet is leigazolták a csapatba.

Pass Ferenc és Ádám Péter
  • Egy valamirevaló bajai edzőnek halászléfőzéshez is kell értenie. – tudhattuk meg a Bajai Spartacus SC úszóinak trénerétől. A kezdeményezést a szomszédos Koller Halbolt támogatta 60 kg. hallal, így 12 bográcsban körülbelül 120 adag bajai halászlé készülhetett.

A bajai hungarikum szétosztását megkönnyítette az előzetes regisztráció. A szervezésben Martonosi Attila segített, a szervírozásban pedig a Máltai Szeretetszolgálat aktivistái. Sokan jöttek el a halászléért a helyszínre, de aki nem tudott annak ki is szállítottuk.- tudhattuk meg Koller Zoltántól, a Koller Halbolt tulajdonosától, aki maga is kivette a részét a főzésből.

A halbolt előtt egyébként már ma nagy sorok álltak, így érdemes a halászlé fő alapanyagának beszerzését nem az utolsó pillanatra hagyni.

Érkezik az utánpótlás

hozzászólok