2020. 31. Angéla

Magazin

Ovisok meséltek

Antal Tibor | 2017. November 15. 20:07:41 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szerdán délután tartották az óvodások városi mesemondó versenyét. A Turisztikai Központban tartott finálén a múlt heti házi selejtezőkről minden oviból a legjobb két gyerek kvalifikálta magát, összesen 14-en. Úgy tűnik a mesemondás ebben a korosztályban női sportág, ugyanis 13 kis hölgy mellett csak egy fiú került a TOP 14-be.

 

Gyurkity Mirkóra 13 csaj jutott

 

Az első versenyzőt a konferanszié Marusáné Jarmaczki Ágnes sorsolta ki, a további sorrend pedig már az éppen leszereplők húzták. El kell mondjuk, hogy nagyon jó produkciókat láttunk. amiben egytől egyik sok szerepe volt a felkészítő óvónőknek, szülőknek és persze a gyerekeknek. OIyan is akadt aki a nagy izgalomban azt is elfelejtette melyik óvodát képviselte, ám ezzel együtt is mindenki bátran szerepelt, és sok tapsot kapott a szép számú érthetően elfogult közönségtől.

 

 

A három tagú zsűrit Nemes Györgyné óvónő. Bátai Tímea könyvtáros, Borszékiné Gábris Virág (Eötvös József Főiskola) alkotta, akik eredményt nem hirdettek, viszont minden kis részvevőhöz volt egy pár mondatos személyre szabott dicséretük. A gyerekek egyébként könyveket kaptak ajándékba, melyeknek többsége német nyelvű, de egyben akad köztük 3D-s is a hozzá való szemüveggel.

 

 

A mesemondó verseny résztvevői voltak: Antal Dorka, Balla Jázmin, Bene Amanda, Csekő Luca, Darabos Mária Ené, Gál Loretta, Gyurkity Mirkó, Havasi Dóra, Hegyi Zselyke Csenge, Jerkó Jázmin, Kormos Réka, Romfa – Müller Luna, Szabó Szófia, Tóth Luca Csenge

 

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1895013977205312

 

hozzászólok