2023. December 1. Elza

Magazin

Melyik az öt legjobb sportfogadási oldal Magyarországon?

| 2022. Szeptember 08. 07:12:37 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A kép forrása: pixabay

A sportfogadás egy olyan rekreációs szerencsejáték, amit magyarok százezrei folytatnak nap mint nap. Ezen nincs mit is mit nagyon finomítani, mivel ez egy tény, és bár vannak, akiknek nem tesz valójában jót, mások azért még némi profitra is szert tehetnek egy-egy jó kötéssel. Azonban van egy olyan kérdés, amire érdemes lehet választ kapni: van-e olyan oldal, ahol jobban bánnak veled, a sportfogadóval, mint azt a magyar nemzeti szerencsejátékos mamutcég teszi? A rövid válasz az, hogy igen, vannak jobb fogadási oldalak. A hosszabb válasz pedig az, hogy elég sok ilyen oldal van, és mi ezek közül most ötöt be is mutatunk röviden. Az alábbi ötöt lista tagjai bizonyára ismerősek már, hiszen többük hamarabb elérhető volt Magyarországon, mint a nemzeti sportfogadási oldal!

Szempontok a legjobb fogadási oldal kiválasztásához

Mielőtt fejest ugranánk a nagy online sportfogadási listába, bemutatunk pár szempontot, amit érdemes szem előtt tartanod, amikor új bukmékert keresel. Ezek olyan dolgok, amelyek segíthetnek abban, hogy az oldalon töltött időd eredményes legyen, és tudj azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyek valóban számítanak, mint például a jó fogadások kötése. A következőket mindig vedd figyelembe:

  • Biztonság: mivel a fogadási oldalakon alapesetben mindig zajlanak pénzügyi tranzakciók, természetes, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonsági megoldásokkal kell várjanak a fogadási oldalak. A legjobbak általában garantálják a biztonságot, a titkosítást és a személyes adatok védelmét.
  • Sportágak: ha valaki gyakran fogad különböző sportágakra, biztosan van benne igény arra, hogy minél nagyobb választékot találjon. A nagy bukmékerek az általánosan elterjedt, és a kevésbé ismert piacokat is lefedik, hogy biztosan rendelkezésedre áll majd néhány érdekes fogadási opció is.
  • Nyelv: magyar játékosok egyértelműen a magyar nyelvű oldalakat preferálják, így aztán elmondhatjuk, hogy ha egy oldal szeretne bekerülni a pikszisbe, akkor muszáj fordítást csináltatni, mert ha nem, akkor esélye sincs!
  • Működés: alapvetően számítógépen szoktuk online fogadásokat kötni, de ma már azért egy kicsit változott a helyzet, és a mobiltelefonok eléggé előre törtek. Emiatt két fontos tényezőt kell figyelembe venni: a kiválasztott bukméker oldala mobilbarát-e, és van-e esetleg letölthető alkalmazása. A legjobb az, ha mindkettő igaz.
  • Bónuszok: nem mehetünk el szó nélkül a mellett sem, hogy a játékosok és a sportfogadók szeretik, ha némi extrához juthatnak mondjuk bónuszok vagy ingyen tétek képében. A legjobbak mindig kínálnak valamit, és nem csak azoknak, akik új játékosként lépnek be, hanem azoknak is, akik már régebbi tagok.

Az öt oldal, amit itt most felsorolunk a fenti feltételek közül mindegyik teljesíti, igaz, egyedül talán a maradéktalan magyar fordítás az, ami néhány helyről még hiányzik. De, ami késik, az nem múlik.

IVIBET

Az IVIBET egy viszonylag új addíció a magyar fogadási piacon, amely magyar nyelven elérhető oldallal rendelkezik. A szolgáltatásait nézve hozza az elvártakat, miközben egy mobilbarát, minden képernyőn jól kinéző, egyszerű weboldallal rendelkezik. Szerencsére a regisztráció kifejezetten gyors, a kérhető bónuszok pedig a piacon található jobbak között van.

Rabona

A Rabona egy elég korrekt online fogadási iroda, ami az elmúlt években sokak kedvence lett. A fogadásokra vonatkozó feltételek igen kedvezők, és az elérhető piacok száma is elég magas. Lehetőség van élő fogadásra, és a hagyományos mérkőzés előtti fogadásokra is. A bónusz, amivel az újoncokat fogadják elég kedvező, nem olyan hatalmas összeg, hogy a megforgatással gondok lennének.

LibraBet

Az előző két weboldalhoz hasonlóan ez is egy újabb szereplő a magyar játékosokat célzó fogadási piacon. A holnap magyarul elérhető, a képernyő méretéhez és tájolásához igazodik. Egyike az első, kriptovalutát is elfogadó fogadási oldalaknak. A korábban felsorolt szempontok alapján jó fogadási lehetőségeket kínál.

Bet365

Ma már klasszikusnak számító online bukméker a Bet365, amely Angliából indult világhódító útjára. A magyar sportfogadókat tárt karokkal és bónuszokkal várják, a rendkívül széleskörű fogadási lehetőségek pedig biztosítják, hogy senki se unatkozzon. A teljeskörű szerencsejátékot a kaszinó és a pókerterem szavatolja.

Unibet

Mondhatni sokáig ezt volt a must-have a magyar fogadók körében, mivel ez az egyik leginkább ismert sportfogadási márka. A legtöbb mai oldallal ellentétben az Unibetnek Máltai licensze van, ami egy fokkal nagyobb megbecsülést jelent, mit a curacaói. A kezdő játékosoknak adott bónusz egész korrekt, a feltételek is jók, így ajánlott oldal az Unibet is.

hozzászólok