2023. December 1. Elza

Magazin

Lomtalanítás helyett lomBtalanítás

Bátori Magdolna | 2023. Október 15. 16:24:49 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Bátori Magdolna facebook oldala

A Szemétfogócskás csapat – mint már korábban írtam – bővítette a tevékenységi körét, és szombaton (okt. 14-én) gyönyörű időben, lombgyűjtéssel folytatta az önként vállalt feladatát az őszi idényben. A sok városi és iskolai program ellenére 41 fő vett kezébe szerszámot, és tette a dolgát. 23 gyermek és 18 felnőtt – egy órán át sok-sok kupacot halmozott fel a lehullott levelekből ott, ahol a tavalyi évben az 5. születésnapunkat ünnepeltük.

Ezen a napon is volt sáska „simogatás” és repüléspróbálkozás a bosziseprűkön, amit még sokat kell gyakorolni a lányoknak! Így is tudtunk a csapattal együtt jó hangulatban hasznossá válni a városért, és szebbé, tisztábbá tenni a környezetünket. Köszönöm Burszki Darinkának a Bajakert Ügyvezető Igazgatójának, valamint Horváth Balázsnak a Közfoglalkoztatottak vezetőjének a szerszámokat és az edényeket.

A gyerekek és a szülők is boldogan fogadták a sok-sok ajándékot, amit a csapat nevében köszönünk a

– EBI4U nevű vállalkozásnak, azaz a Reitmann családnak – a lombtalanító érmeket,

– a Sugovica Adományháznak a zöld színű pólókat,

– a Talpra Baja Egyesületnek a kitűzőket.

– az elmaradhatatlan EFI édességet Vargáné Kisbácskai Anitának.

Továbbá köszönöm Fazekas Emő és Tiralla Timi kolléganőimnek a gyerekek szervezését és sok új család „fertőzését”. Bízom benne, hogy az új résztvevőknek is megtetszett a közösségi együttmunkálkodás, a jó hangulat, és szívesen jönnek a következő alkalommal is, ami október 21-én (szombaton) lesz, ha az időjárás engedi.

A helyszín és a tevékenység megjelölésével kapcsolatban hamarosan jelentkezem!

hozzászólok