2018. február 23. Alfréd

Magazin

Fölszállott a páva - A dusnoki Aprók Gyermek Néptáncegyüttes lett a közönségdíjas

MTI | 2016. december 16. 22:10:31 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A dusnoki Aprók Gyermek Néptáncegyüttes nyerte el a közönségdíjat a Fölszállott a páva című népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor pénteki döntőjében, amelyet a Duna televízió élőben közvetített.

 

Fotó:MTI

 

    A táncegyüttesek kategóriájában a felvidéki Csali Gyermek Néptáncegyüttes, szóló és párostánc kategóriában Albert Csaba, a hangszeres szólisták és zenekarok kategóriájában Horváth Áron cimbalmos, énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriájában Erdélyi Luca vehette át az egy-egy millió forintos nyereményt Gáspár Bencétől, az OTP Bank Kommunikációs és Társadalmi Kapcsolatok főosztályának vezetőjétől.
    Balog Zoltán miniszter az Emberi Erőforrások Minisztériumának különdíjait adta át: a legjobb határon túli produkciónak járó 1 millió forintot Bálint Róbert pusztinai furulyás, a legjobb hazai nemzetiségi produkciójának járó 1 millió forintos különdíjat Makula Zoltán jászberényi szólótáncos érdemelte ki.

 

Így szurkoltak Dusnokon Fotó:www.kalohirek.hu

 

A dusnokiak. előbb az OTP Bank 1 millió forintos „legjátékosabb” csoportnak járó különdíját vehették át, majd a legtöbb közönségszavazatot kapott döntősnek járó, szintén az OTP Bank által felajánlott 1 millió forint győzteseként is őket hirdették ki.

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment