2022. December 8. Mária

Magazin

Ezektől lesz népszerű egy sportfogadó oldal

| 2022. Szeptember 20. 09:00:21 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az online sportfogadás egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, egyre több bukméker iroda jelenik meg az interneten. Minden iroda más-más dolgokat helyez előtérbe, hogy új ügyfeleket toborozzon, így érdemes áttekinteni az oldalakat, hogy mindenki a neki megfelelőt találja meg.

Az első és egyik alapnak számító előnyt azzal tudja szerezni egy iroda, ha neves játékfejlesztőkkel dolgozik együtt. Ilyen az unibet sportfogadás is, amely csak a legjobb és legnevesebb fejlesztőkkel hajlandó együttműködni, mint a Micrograming vagy a Big Time Gaming. Ez már egy ígéretes oldalt jelenthet számunkra, így érdemes áttekinteni.

Sok szerencsejáték és sportfogadó oldal működik alternatív link segítségével, mivel a magyar állam nagyban korlátozza őket.

Az egyszerű, de biztonságos regisztráció alap

A regisztráció lépései a legtöbb sportfogadó platformnál megegyeznek. Első körben mindig a regisztrációhoz szükséges adatokat kérik, mint a felhasználónév, jelszó, email cím. Második körben pedig néhány személyes adat következik, mint a név, születési dátum, lakcím, valamint az általunk preferált pénznem. Ezek, és a felhasználási feltételek elfogadása után pedig élvezhetjük is az iroda nyújtotta lehetőségeket.

Az első lépés a fogadások előtt mindig a pénzbefizetés, amely az esetek nagy részében bank- és hitelkártyával, pre-paid kártyákkal vagy e-pénztárcákkal lehetséges. Ennél több opciót is találhatunk irodától függően.

Ami nagyban hozzá tud járulni egy sikeres online platformhoz, az maga az oldal dizájnja. Egy felhasználóbarát, áttekinthető oldalon sokkal szívesebben mozog a felhasználó, mintha mindent külön meg kellene keresnie.

Komoly bónuszokkal dolgoznak a sportfogadó oldalak

Ami nagyban meghatározhat egy online bukméker irodát, azok az általa kínált bónuszok. Minél több és csábítóbb bónusszal rendelkezik egy iroda, annál könnyebben tud ügyfeleket szerezni magának. Itt megjelenik az első számlafeltöltésnél az úgynevezett welcome bónusz, amivel szinte minden oldalon találkozhatunk, ezen felül pedig több hely kínálatában találhatunk safe bet bónuszt, superduper bet bónuszt, valamint a kaszinó szerelmeseinek is kedveskednek néhány elég csábító ajánlattal. Ezen felül lehet gyűjteni LV pontokat, versenyeken lehet részt venni, a régebbi tagok pedig a hűségprogramba is bekerülhetnek.

Sportok minden mennyiségben

Legutolsó sorban, ami vonzóvá tehet egy sportfogadó irodát, maguk a sportok, hisz emiatt is választjuk az oldalt. A leghíresebb sportok, mint a futball, tenisz, kézilabda vagy a kosárlabda, szinte kihagyhatatlanok, emellett pedig MMA-t, ökölvívást, amerikai futball, snookert, dartsot, krikettet, floorballt, illetve golfot is kínálnak a legtöbb helyen. Élő fogadásra is biztosít lehetőséget, azonban live stream funkcióval sajnos nem rendelkezik.

A fogadásokat pedig akár mobiltelefonról is meg lehet tenni bárhonnan, bármikor, mivel a telefonos nézet mellett a legtöbb sportfogadó oldallal együtt az LVBet is rendelkezik applikációval Androidos telefonokra. Ezen keresztül akár a fizetéseket is lehet intézni, és könnyen meg lehet tenni a téteket is. Ha pedig problémánk adódna, az ügyfélszolgálattal is gyorsan kapcsolatba léphetünk az élő chaten keresztül, ha pedig nem sürgős ügyről van szó, telefonon, emailben, vagy online űrlapon keresztül is válaszokat kaphatunk.

hozzászólok