2018. február 25. Mátyás

Magazin

Bajai halászlé Csillaghegyen

Ádám Péter | 2017. október 06. 23:10:31 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Fotók:Ádám péter

 

2017 Szeptember 30-án az Óbudai Művelődési Központ Csillaghegyi Közösségi Házába a Szent Mihály napi ünnepség keretén belül kapott meghívást a Bajai Halászléfőző Bajnokok Klubja bajai halászlé főzésére a szervezőktől. Az esemény egyik részében a Göncöl Táncegyesület lépett fel Csiki Katalin és Csiki Gergely vezetésével,majd közös népdal és tánctanulás következett Csernók Klára és barátai részvételével.

 

Péter András kóstol

 

A szabadtéri programban csapatunk Forschner Rudolf, Göldner Dávid, Göldner Tibor és Péter András látványfőzéssel ,vidám szakmai ismertetővel fűszerezett kóstoltatással ismertette a Bajai halászlé elkészítését. Három bográcsban,összesen 21 kg pontyból főztünk halászlét és nagy örömünkre minden csepp lé elfogyott.

 

 

A csillaghegyi közösség egyre nagyobb létszámban látogatja ezt a programot és egyre többen ismerik meg ,viszik jó hírét eme Hungarikumnak. A program folytatódik, így a jövő évi márciusi Víz Világnapja rendezvényre ismét meghívást kaptunk melynek szívesen teszünk eleget.Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment