2020. Október 30. Alfonz

Közélet

Véget ért a sörfesztivál

Antal Tibor | 2019. Július 29. 10:43:44 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotó:Lógó Ervin

 

Péntektől vasárnapig tartott a III. BeerBQ Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál Baján a Tóth Kálmán téren, és elmondhatjuk, hogy mind a három nap erősen különböző volt. Pénteken gyorsan megteltek a sörpadok, és sok helyen sorba is kellett állni, ha meg akartunk kóstolni egy – egy különlegességet. A koncertek remek aláfestő zenék voltak a sörözésre, a lemezlovas klub pedig majd 3 óráig pörgött a templom és a gimnázium  közötti részen.

 

Fotó: Fény – Gépész Kovács Gábor

 

Szombatra azonban fordult a kocka. Jött az eső (többször is) , sőt jég is, és a koncertek közül másfél elmaradt. A bajai Stabilfrazir például csak pár számot tudott eljátszani. Mind ezt a közönség jól vette. Amíg csak kicsit esett maradt, mikor nagyon akkor fedezékbe vonult, majd mikor elállt visszajött.

 

Az úr a pokolban is úr Fotó:Lógó Ervin

 

A vasárnap már csendesebb volt, de ebben is közrejátszott, hogy, ismét  lógott az eső lába, és az előrejelzés ígérte is. Így értelemszerűen a családok többsége már nem indult be a térre főleg egy ilyen szombat után. De aki mondjuk a zenéért ment be, az nem bánta meg. Láthattuk például egy egyedi fazon, Ripoff Raskolnikov bandáját Az eső az elején csöpögött, de végül lehúztuk végig.

 

Ripoff Raskolnikov Band

 

A disco vasárnap korábban zárt, és nem is igazán pörgött, a sörökhöz, gyorsételekhez pedig most már valóban gyorsan lehetett hozzájutni, már persze azokéhoz, akik még maradt a készletükön értékesíteni való. Összességében a szervezők a három nap után elégedettek voltak a látottakkal, bár maradt bennük némi hiányérzet az időjárás okozta kisebb problémák miatt. Folytatás jövőre

 

Fotó: Fény – Gépész Kovács Gábor

 

Erv – Fotó Galéria: itt

Fény – Gépész Gábor képei: itt

 

 

 


hozzászólok