2021. 8. Mihály

Közélet

Újabb szuper játszótér

Antal Tibor | 2019. Július 31. 11:35:03 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A múlt héten számoltunk be arról, hogy megkezdődött Bácsbokodon a Mátyás király téri játszótér fejlesztése, és ezen a héten a focipálya melletti piknik parkban is felszerelik a játékokat. Nos, úgy tűnik Kovács László polgármester nem a levegőbe beszélt, hiszen ma megérkeztek az újabb képek, immár a piknik parkból.

 

 

Fotók: Kovács László

 

– ” A sportpálya melletti játszótér új elemei elhelyezésre kerültek. Annak ellenére, hogy az új elemek körbekerítettek és táblával ellátva jelzik a tilos használatot, sajnos már tegnap este három fiatalembert kellett “megkérnem”, hogy hagyják el a játszótér területét. EZÚTON IS KÉREK MINDENKIT, HOGY AZ ELKERÍTÉS IDŐTARTAMÁIG NE HASZNÁLJA SENKI A JÁTÉKOKAT!!!
Ezzel pedig azt is kérem, hogy ha valaki azt látja, hogy az elkerítés alatt bárki használná azokat, akkor azt jelezze felém vagy az önkormányzat hivatala felé.” – írta a polgármester közösségi oldalán.

 

 

A tiltás pedig egyelőre nem másért van, mivel a játékok többsége beton alappal rendelkezik, így a nem megfelelő megkötés esetén  balesetveszélyessé válhatnak.. Pár nap múlva viszont birtokba vehetik a gyerekek.

 

 

 


hozzászólok