2019. December 9. Natália

Közélet

Retkes falu Érsekcsanád?

Antal Tibor | 2017. December 18. 16:52:19 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Felső Róbert, Érsekcsanád polgármestere az alábbi megdöbbentő posztot tette közzé ma közösségi oldalán:

 

GLS futár – Magyarország 2017

 

Az előbb járt itt egy futár, akivel egy kicsit összeszólalkoztunk, mert neki meg van a véleménye erről a RETKES FALU-ról. Természetesen az esetet követően azonnal jeleztem az egészet a GLS központban is:

Tisztelt Címzett!

Pár perccel ezelőtt az Érsekcsanádi Polgármesteri Hivatal előtt megállt a csomagszállító futárjuk (a kocsi rendszámáról kép mellékelve).

A sofőr a hivatalban felfokozott idegállapotban próbált érdeklődni egy cím után, majd hangosan elégedetlenkedett mind nekem, mind az általa felhívott telefonszámon, hogy ebben a RETKES faluban (és a többi jelzőt most nem sorolom) miért nincs kint egy házszám.
Amikor polgármesterként közöltem vele, hogy nem veszünk át csomagot ilyen stílusú kiszállítás esetén (bár mint kiderült nem is a hivatalba hozta), továbbra is csak folyamatosan trágár kifejezésekkel szidta a községünket (mindezt a Polgármesteri Hivatal parkolójában), amit szóvá is tettem neki.

Mivel egyre csak káromkodva „anyázott”, így polgármesterként én is felemeltem a hangom, mire ő teljesen kikelve magából olyan hangon kezdett el üvölteni velem az arcom felé nyúlkálva, hogy a szomszéd háziorvostól kezdve több házból is kinéztek, hogy mi a baj. Végül beugrott a kocsiba és nyitott hátsó ajtóval megpróbált kitolatni a főútra, ekkor azonban a nyitott hátsó ajtó okozott gondot. Fel alá tolatgatott, közben kiszállt, tovább kiabálta a trágár megjegyzéseit.

Mint egy szolgáltatást végző cégtől ezt a szolgáltatási színvonalat visszautasítjuk. Községünkben nem jellemző, hogy bárki is üvöltve, trágár mondatokkal jöjjön be a hivatalunkba.

Kérem, hogy a munkatársukat valamilyen illemtani továbbképzésre beíratni szíveskedjenek, mivel ezzel a viselkedéssel nem csak a társadalomra veszélyes, hanem az Önök szolgáltatásának a megítélését is rontja.

Tisztelttel

Felső Róbert
Érsekcsanád Község polgármestere

 

Természetesen ha lesz fejleménye az ügynek, visszatérünk rá!

hozzászólok