2019. május 22. Júlia

Közélet

Helyettes államtitkár lehet a bajai kórház főigazgató főorvosa?

MedicalOnline.hu | 2018. július 19. 22:04:20 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Dr. Tóth Gábor, a Bajai Szent Rókus Kórház főigazgatója lehet a harmadik helyettes államtitkár az egészségügyért felelős államtitkárságon.

 

Dr. Tóth Gábor személyében újabb, mind a gyógyításban, mind az intézményvezetésben tapasztalatokat szerzett szakember érkezhet az Emmibe. A Magyar Kórházszövetség elnökségében is helyet foglaló Tóth Gábor Pécsett szerzett általános orvosi diplomát, később urológiából és andrológiából tett szakvizsgát. Egészségügyi menedzser és egészségügyi projektmenedzser végzettséggel is rendelkezik. . írja a MedicalOnline.hu.

 

Dr. Tóth Gábor

 

Nagy Szilárd, kisvárdai fül-orr-gégész, és  Fábián Attila, a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának (korábban Nyugat-magyarországi Egyetem NYME) dékánja kinevezése után a harmadik helyettes államtitkári poszt sokáig „kiadó” volt, és bár arra Reiter Józsefet, a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatóját jelölték, aki a fejlesztések összefogásáért felelt volna, de végül a kinevezése elmaradt. Helyette érkezhet most a bajai kórház főigazgató főorvosa.

 

Amennyiben a jóslat bebizonyosodik, a nagy kérdés számunkra, hogy dr. Tóth Gábor marad - e a Szent Rókus Kórház élén.

 

 

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment