2021. 24. Timót

Közélet

Fél évszázad

Horváth Máté | 2017. Szeptember 25. 07:50:14 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Az 1967-ben végzett Türrös négy osztályból a IV.b. osztály találkozóját tartottuk Baján. Tizenheten jelentünk meg a 30 fős osztályból. Hat fiú társunk sajnos már nem lehetett velünk, mert az elmúlt fél évszázad alatt elhunytak. Egy társunk Kanadában él, aki családjával májusban járt itthon, akkor szűkebb körben találkozhattunk vele.

 

A nyári találkozó

 

Hatan egészségügyi problémáik miatt maradtak távol. A remek hangulatú találkozón az iskolai évekről, valamint a fél évszázad egyéni, családi eseményeiről hallgattuk meg egymást. Öröm volt látni, hogy milyen tisztelettel szeretettel emlékeztünk meg volt tanárainkról.

 

 

Az oktatás akkori minőségét a kiváló szakmai, emberi oktatói közösség biztosította. A Türr a hazai közgazdasági képzésben betöltött szerepét, sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint a jelenlévők, akik az ország különböző települései gazdasági, üzleti életében fontos szerepeket töltöttek be nyugdíjazásukig. Elhatároztuk, hogy a jövőben évente találkozunk.

 

 

Köszönetünket fejeztük ki Lipták Magdi osztálytársunknak, aki magára vállalta a találkozó szervezését! Felvételeim ezen az emlékezetes találkozón készültek.

 

Várjuk más osztályok jelentkezését is, szívesen beszámolunk a hasonló kerek jubileumokról!


hozzászólok