Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az
 Európai Bor- és Gasztonómiai Egyesületek Szövetsége (CEUCO) a XVII. 
Kongresszusán a Legjobb Európai Borászat címet adományozta a Hajós-bajai
 és a Villányi Borvidéken is aktív Koch Borászatnak.
 A nagy 
múltú szervezet az európai nemzeti bor- és gasztronómiai társaságokat, 
szakmai egyesületeket fogja össze, és minden évben 1-3 borászatot ismer el
 a fenti kitüntetéssel. 2011-ben hasonló címmel díjazta a Bock Pincét, 
míg 2013-ban Tiffán Edét tüntette ki a szakmai díjjal. Idén a valenciai 
Bodega Cooperativa Vinícola Requenense és a trentói, mintegy 4500 
szőlőtermelőt egyesítő Cavit borászat mellett Koch Csaba vállalkozását 
ismerték el így.
 A díjat nem csupán megkérdőjelezhetetlen szakmai 
munkájáért kapta a Koch Borászat, hanem azért is, mert élen jár a 
nemzeti alapanyagok felhasználása és a nemzeti hagyományok ápolása 
érdekében. Érdekesség, hogy hasonló címmel éttermeket is kitüntetnek: 
2011-ben a Bock Bisztró, míg 2014-ben a Kistücsök kapta meg ezt az 
elismerést.