2019. szeptember 16. Edit

Közélet

Előtte - Utána

Antal Tibor | 2019. augusztus 23. 13:59:06 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fodrászoktól ellesett technikával szemléltette az igazgató a tornacsarnok változását.

 

 

Fotók: Eötvös József Általános Iskola

 

A Bajai Tankerületi Központ segítő közreműködésének és a Bajai Női Kosárlabda Klub TAO-s támogatásának köszönhetően a nyári szünet alatt megújulhatott iskolánk sportcsarnokának parkettája, valamint a világítása. Köszönjük a segítséget, amellyel tovább növeltük értékeinket az iskolai sportélet területén. Vigyázzunk rá, hogy sokáig élvezhessük az előnyét! - írta Radnóti Miklós intézményvezető az iskola közösségi oldalán. De hogy jobban is szemléltesse a változásokat, egy fotómontázson azt is közzétette, hogy a felújítás előtt hogy nézett ki  a csarnok.

 

Fogyókúrák esetén is láthattunk már hasonló szemléltetést



Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment