2019. augusztus 22. Menyhért

Közélet

Ellenzéki összefogás lesz Baján is!

Antal Tibor | 2019. március 14. 19:23:19 | Utolsó frissítés: 5 hónapja

 

Az ünnepélyre mintegy 150-en voltak kíváncsiak

 

Közösen ünnepelte március 15-ét Baján a Petőfi - szigetben a Petőfi szobornál a Sikeres Bajáért Egyesület rendezésében a Jobbik, a DK, az MSZP, a Mindenki Magyarországért Mozgalom és a Momentum Mozgalom. Az ünnep a himnuszt követően  egy nagy bejelentéssel kezdődött, méghozzá, hogy az őszi önkormányzati választásokon közösen fog polgármesterjelöltet, és mind a 10 körzetben képviselőjelöltet állítani a Sikeres Bajáért Egyesület színeiben a fent felsorolt 5 párt.

 

Széll Péter (Mindenki Magyarországért Mozgalom), Hornyák József (Jobbik), László Károly (DK), Hajdú Miklós (MSZP), Nyirati Klára (Momentum Mozgalom)

 

De hogy kik lesznek a képviselőjelöltek, és a polgármesterjelölt, ezt csak az Európa parlamenti választás után fogják nyilvánosságra hozni. Az uniós voksolás idén május 26-án lesz.. Egyébként a 2014-es önkormányzati választásokon a Fidesz mellett a Sikeres Bajáért Egyesület és a Jobbik is állított listát. Az ünnepélyen verset és éneket is hallhattunk, majd beszédet mondott Donáth Anna, a Momentum alelnöke, aki szerint a 12 pont most is aktuális.

 

Donáth Anna.

 

Rajta kívül mind az öt párt képviselője mondott egy mondatot, hogy szerintük mikor lesz szabad ez az ország, majd koszorút helyeztek el  Petőfi Sándor szobránál.

 

 

Az összejövetelt a szózat zárta, mely alatt piros - fehér - zöld füstgyertyákat gyújtottak.

 

 

 

Facebook galériánk:itt

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment