2020. 21. Eleonóra

Kékfény

Sörre bor – és végül vodka

www.police.hu | 2019. Január 10. 09:55:42 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a bajai nyomozók 2018. október 12-én 20 óra 14 perckor őrizetbe vettek egy 39 éves helybéli férfit, aki néhány nap alatt – a korábban rendelkezésre álló információk alapján – háromszor tört be ugyanarra a szórakozóhelyre. A gyanúsított többek között pénzt és különböző fajta szeszes italokat tulajdonított el a sértettől, az utolsó betörés alkalmával azonban a rendőrök tetten érték.

 

 

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető nem háromszor, hanem négyszer „látogatta meg” ugyanazt a helyszínt. Az első és második alkalommal sört, a negyedik alkalommal bort, míg a harmadik esetben többek között röviditalokat – rumot, whiskyt, vodkát – vitt magával. Ugyanekkor egy – az épület előtt parkoló – teherautó ablakát is betörte lopási szándékkal, de a járműből végül semmit nem tulajdonított el.

A jelenleg is letartóztatásban lévő helyi lakos ügyében a bajai rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 

 

 


hozzászólok