2020. 27. Hella

Sport

Címvédés

Antal Tibor | 2019. Január 06. 20:49:22 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A tavalyi év után ismét a Bács – Kiskun megyei játékvezetők nyerték az Országos Sípmester Kupa Teremlabdarúgó Tornát, melyet az elmúlt hétvégén Miskolcon rendeztek meg. A válogatottban három bajai is szerepelt, Topálszki Szabin, Fehérvári Patrik, és Garai Péter személyében. Valamint a szakmai stáb munkáját segítette Harsányi József.

 

A bajai különítmény

 

– 20 megye (19 + a főváros)  részvételével rendezték meg a tornát  immár 14. alkalommal. A csoportban 3 – 2-re vertük Baranyát, 2 – 2-öt játszottunk  Szolnok megye ellen, és egyaránt 3-2-re bizonyultunk jobbnak Zala és Veszprém ellen.
Aztán este gála vacsorán vehettünk részt, melynek keretében megtörtént a sorsolás is. A negyeddöntőben Pest megyét kaptuk,, és nyertünk 4-2-re. Az elődöntőben a jó erőkből álló Győr – Moson – Sopronnál bizonyultunk jobbnak 2-0-ra, döntőben pedig egy nagyon jó mérkőzésen nyertünk 4-3 -ra a fővárosiak ellen. – nyilatkozta Fehérvári Patrik a Sugóparti Híreknek.

 

 A bajnokcsapat

 

– Tőlünk lett a legjobb kapus, Katona Balázs személyében, aki nagyon sokat tett hozza, főleg a győriek ellen voltak bravúrjai úgy hogy igazából mezőnyjátékos. Épp ezért is végig vészkapussal játszottunk, amire  nem volt ellenszere a többi gárdának.
21 gólt lőttünk, abból 10-et sikerült nekem. A gólkirálynak 12 találata lett, úgyhogy nem sokkal maradtam le, de a lényeg, hogy megvédtük a címünket.

 

 

 


hozzászólok