2019. szeptember 20. Friderika

Kékfény

Sikkasztásért felelhet

www.police.hu | 2019. június 16. 18:07:53 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A gyanú szerint egy férfi lovat és lovaskocsit vásárolt hitelbe, de nem törlesztett, és eladta új tulajdonát. A bajai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást folytatott sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves mélykúti lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi hitelbe vásárolt egy pónilovat és egy lovaskocsit egy bajai lakostól 2017 év végén. Az adásvételi szerződésben a vevő vállalta, hogy három egyenlő részletben fizeti meg a 150.000 forintos vételárat.

Az első részlet 2018 januárjában lett volna esedékes, azonban azt nem fizette ki több hónappal később sem. A megvásárolt állatot és a lovaskocsit az új tulajdonos értékesítette.

A több hónapos nyomozás eredményeként a rendőrök lefoglalták a lovat és a lovaskocsit, így a sértett kára megtérült. A nyomozók a mélykúti férfit gyanúsítottként hallgatták ki az eljárás során.

A vizsgálati osztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment