2024. 3. Kornélia

Kékfény

Nyúlcipőt húzott, de hiába

www.police.hu | 2024. Január 24. 11:30:24 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Egy fenyőfaárus értesítette a rendőröket 2023. december 5-én, hogy szemtanúja volt, amint egy férfi feltörte az egyik parkoló autót, és most menekül. A járőrök az elkövető nyomába eredtek, nem hagyták, hogy meglépjen. Pár sarokkal később utolérték és elfogták.

A sértett elmondta, hogy a lányával vásárolt az egyik üzletben, majd amikor végeztek, a kocsihoz indultak, amiből egy láb lógott ki. Közelebb érve már azt is látták, hogy egy idegen férfi kutat az autóban, ezért kérdőre vonták. Az illetéktelen kipattant a járműből, magyarázatul pedig előadta, hogy összetévesztette a kocsit az édesanyjáéval. De hiába igyekezett kivágni magát, a lány kiszúrta, hogy a férfi vállán van az édesapja táskája, amit minden bizonnyal a járműből lopott. Kérték a tolvajt, hogy adja vissza az értéküket, aki eleget tett ennek, majd kereket oldott. A történteket végignézte az egyik árus és hívta a rendőrséget.

A kocsit egyébként lezárta távozáskor a tulajdonos, de az indítókulcs valami oknál fogva feloldotta a járművet. Ezt használta ki az éppen arra sétáló elkövető. 

A 25 éves férfit kihallgatták a lopás miatt, a nyomozást pedig a napokban befejezték és megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

hozzászólok