2024. 14. Örs, Stella

Kékfény

Csoportosan raboltak a fiatalok fiatalokat

www.police.hu | 2024. Feburár 01. 15:58:33 | Utolsó frissítés: 5 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Egy 15 éves bácsalmási, valamint egy 17 és egy 19 éves felsőszentiváni lakos a gyanú szerint 2024. január 26-án kora délután Baja belvárosában kirabolt egy 15 éves fiatalt. Áldozatukat séta közben szólították le, és pénzt követeltek tőle. A fiú először nem akart eleget tenni a felszólításnak, ezért őt a vele azonos korú bűnelkövető megütötte. Ez után a sértett mégis elővette a pénztárcáját, és abból egy ezres bankjegyet elővett, ami a földre dobott. A pénzt a banda tagjai magukhoz vették.

A két nappal később, január 28-án délután a forgalmas bajai buszpályaudvaron szintén egy fiatal fiút szemeltek ki maguknak. Őt veréssel fenyegették meg, amelynek hatására a sértett 18000 forintot adott át támadóinak.

A bajai nyomozók 2024. január 31-én reggel a csoportos rablással gyanúsított társaság mindhárom tagját elfogták és őrizetbe vették, majd kihallgatásukat követően kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezzel egyidőben tovább vizsgálják a történteket: arra kíváncsiak, hogy a sértettektől korábban is vettek-e már el pénzt, esetleg az elmúlt időszakban volt-e más áldozata a bűnbandának.

hozzászólok