2021. 17. Zsófia

Kékfény

Lezárt akta: vitte még a porcelánt is

www.police.hu | 2021. Szeptember 15. 07:12:30 | Utolsó frissítés: 2 napja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Jánoshalmi Rendőrőrs munkatársai 2021. június 2-án lopás elkövetésének gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 25 éves helybélit.

A férfi a gyanú szerint áprilisban és májusban három vagyon elleni bűncselekményt követett el. Minden alkalommal ingatlanokba tört be, kisebb-nagyobb rongálási kárt okozva a sértetteknek. Az egyik portáról csupán egy kerékpárt tulajdonított el a tolvaj, egy másik helyről azonban nem csak a biciklit vitt el, hanem értékes porcelán tárgyakat is elemelt.

Egy harmadik házból aggregátort, segédmotoros kerékpárt, olajradiátort, akkumulátorokat, hangfalat és még egy kipufogórendszert is meglovasított.

A nyomozók a zsákmány egy részét a gyanúsítottnál tartott kutatás során megtalálták, így azokat a sértettek visszakapták. A jelenleg is letartóztatásban lévő fiatal a lopásokat kihallgatása során elismerte. Ügyében a jánoshalmi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

hozzászólok