2020. 12. Dalma, Izabella

Kékfény

Két baleset is egyszerre

Antal Tibor | 2019. Március 08. 17:28:43 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Két baleset is történt péntek délután Baja határaiban. Az egyik Pörböly felé a 55-ös út 105-ös kilométerénél. Itt három autó ütközött össze, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Információink szerint teljes az útzár.

 

Olvasói fotók

 

Frissítés: A Police.hu  jelentése:

 

“A rendelkezésre álló adatok szerint az 55-ös számú főút 106-os kilométerénél 2019. március 8-án 16 óra körül három személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében az elsődleges információk szerint személyi sérülés nem történt.

A helyszínelés idejére a rendőrök a főutat 16 óra 30 perctől teljes szélességében lezárták, így a bajai Duna-hídra jelenleg nem lehet felhajtani egyik irányból sem.

Alternatív útvonalként a közlekedők – az M9-es autópályán keresztül – az 51-es főutat tudják igénybe venni, illetve az M6-os autópályát, a 6-os vagy az 56-os számú főutat.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!”

 

 

A másik Baján a Bokodi úton az autómosónál. Itt információink szerint két személyautó ütközött össze. Itt félpályás útzár van érvényben.

Frissítés: A helyszínelés és a műszaki mentés 21 óra 25 perckor fejeződött be, a rendőrök ekkor oldották fel az útlezárást.

 

 

Frissítés. Időközben a Bokodi úton a helyszínelés befejeződött, a forgalom zavartalan.

 

Részlet a helyszínelésről

 

 


hozzászólok