2020. November 26. Virág

Kékfény

Háznak ütközött egy személyautó

www.police.hu | 2019. Október 24. 08:59:18 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Sükösdön, a Szabadság utcán közlekedett 10 óra 15 perckor egy 23 éves helyi lakos egy BMW-vel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, ezért a Dózsa György úti kereszteződésben letért az útról, és egy ház falának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az autóban utasként helyet foglaló 16 éves fiú könnyű sérülést szenvedett. A helyszíni szemle megállapításai szerint sem a sofőr, sem utasa nem használta menet közben a biztonsági övet. Az ügyet a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A biztonsági övet a passzív biztonsági eszközökhöz soroljuk, tehát jelentősége nem a baleset elkerülhetőségében, hanem a már bekövetkezett baleset következményeinek a csökkentésében mutatkozik meg. Tegyen a saját biztonságáért, használjon biztonsági övet!

 

 

Szintén rendőrségi hír, hogy a bajai járőrök 8 óra 40 perckor egy mélykúti lakost igazoltattak. A férfivel szemben a járásbíróság két nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, így őt előállították.

A készenléti rendőrség járőrei pedig 19 órakor Kiskunmajsa belterületén vonták intézkedés alá azt a 23 éves helyi lakost, akiről kiderült, hogy vele szemben a Bajai Járásbíróság 19 nap elzárást szabott ki.

 

 

 


hozzászólok