2022. 18. Ilona

Humor

Most fog kiderülni, kik a legnagyobb gengszterek Baján:)

Antal Tibor | 2020. November 12. 08:36:16 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Teljesen megszokott az a helyzet, hogy valami amit a szabályok addig tiltottak, hirtelen legálissá válik, vagy éppen fordítva: amit eddig lehetett, azt másnap már nem szabad csinálni. Ami viszont Baján a “sétáló” utcával kapcsolatos közlekedéssel történt az utóbbi egy hétben, azért az ritkaságszámnak számít. Külön jó hír a különböző politikai oldalak kedvelőinek, hogy ezért akár a kormányt, vagy a városvezetést is lehet dicsérni, illetve szidni pártállástól függően, hiszen véletlen egybeidőzítéssel közösen hozták össze ezt a helyzetet.

Kezdődik a történetünk azzal, hogy egy héttel ezelőtt az Eötvös József utca ismét gyalogos övezetté vált. A kerékpárosok, akik eddig szintén itt közlekedhettek, azóta csak tolhatják járművüket. Másodszor a kormány döntésének értelmében szerdától életbe léptek a vírushelyzet okozta újabb védelmi intézkedések, melynek részeként este 8-tól reggel 5-ig kijárási tilalom lépett életbe. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges.

Ezt tegnap még megfejelte a városvezetés azzal, hogy a belváros forgalmasabb útvonalain, többek között a sétáló utcában november 12-től mindenki köteles az orrot és a szájat folyamatosan elfedő maszkot viselni.

Ezt összefoglalva az alábbi következtetést vonjuk le: Baján ma az a legrenitensebb bűnelkövető, aki a sétáló utcában este 8 és reggel 5 óra között maszk nélkül kerékpározik. Ami ugye bő egy héttel ezelőtt egy teljesen átlagos dolog lett volna. Aki esetleg még hozzá tud tenni ehhez valami súlyosbító tényezőt, azt kérjük írja meg a poszt alá kommentben:)

hozzászólok