2022. 18. Ilona

Humor

Halakformáló tréning

Antal Tibor | 2021. Január 01. 18:27:19 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotó:kulturkuria.hu

Új év, új élet, új fogadalmak. Ez jellemzi évről – évre szűkebb és bővebb családunkat – társadalmunkat is. Először is sokan szeretnének megszabadulni az ünnepek alatt felszedett fölös kilóiktól. Ebben segíthet most egy leleményes bajai vállalkozó ötlete, aki a helyi igényeknek megfelelően alakította ki televíziós fitnesz kínálatát.

-Mindenkinek tudom ajánlani a “rotyog a bajai halászlé” című közel egy órás programunkat. Ennek lényege, hogy csak miután elfogyasztottuk a hungarikumot és túrós csuszát, utána szabad nekiállni az igen kemény tréningnek. Hogy miért ezt a címet adtuk az edzésnek, az már a bemelegítés során ki fog mindenki számára derülni. Persze univerzális a program: a halat lehet bablevessel, vagy csülkös pacal elfogyasztásával is pótolni, csak jó nagy adag legyen belőle.

-Úgy tudjuk más forradalmi újítással is szeretnék felrázni a fitnesz szakmát?

-Igen, a horgászokra is gondoltunk, akik egy mobil applikáció letöltése után akár pecálás közben a stégen is kipróbálhatják új halakformáló tréningünket. Részleteket nem árulnék el, de annyit igen, hogy heti háromszoros edzés után a sikert garantálni tudjuk. A rendszeres tornázásnak köszönhetően minden pecás úgy nézhet ki, mint kedvenc zsákmányhala, legyen az tükörponty, kecsege, vagy akár “paptetű.”

-De csak a bajaiakra gondoltak az edzések kifejlesztésénél?

-Természetesen nem. Mindenki számára ajánlott például a “kritikus részeg tornája” nevű új sorozatunk, melynek keretében egy szókimondó, többnyire erősen ittas edző, Pálinkás Józsi fogja bemutatni a gyakorlatokat a kamerák előtt, aki a terveink szerint országszerte több vendéglátó egységben is fog vendégszerepelni, sőt az orosz piacot is szeretnénk meghódítani vele.

Részlet a kritikus részeg tornájából. Forrás:loupak.cz

-Emellett újdonsült anyukáknak tudjuk majd ajánlani a Csaba – mama tréninget, melyet egy jóképű fiatalember fog tartani. Azok számára pedig, akik disznóvágásra szeretnek járni kidolgoztunk egy speciális zsírégető tréninget is a környékbeli alkalmi hentesek segítségével.

hozzászólok