2022. 18. Ilona

Humor

Kleinheislerről írna dalt a bajai frontember

Antal Tibor | 2021. Április 01. 11:40:36 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kleinheisler László Fotó:Wikipedia

2021. március 31-én játszották az Andorra – Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőt. A bajai Stabil Frazír együttes, és más formációk frontembere, Ódor Krisztián az első félidőben nagyon elégedetlen volt a válogatott egyik játékosának, Kleinheisler Lászlónak a produkciójával, és ezt a következő facebook bejegyzéssel nyomatékosította:

Nos, az ígérete könnyelműnek bizonyult, hiszen a sokat mozgó középpályás a második félidőben nem hogy eltalálta a kaput, még gólt is szerzett. Így érthetően a kommentelők már a lefújást megelőzően biztatni kezdték, hogy rendezze gondolatait.

– Ha már megígértem meg lesz a dal, de az még nem dőlt el melyik formáció fogja játszani, amiben szereplek. Mindenesetre örömteli, hogy nagyon sokan belelkesültek az ötletre, és egyfajta társszerzőként küldtek már nekem jó néhány remek sort, így akár sláger is lehet belőle.- nyilatkozta Ódor Krisztián a Sugóparti Híreknek

A találkozót egyébként, melyet a magyar válogatott 4 – 1-re megnyert a bajai Hangya Szilveszter végig játszotta a védelem bal oldalán.Innen is gratulálunk.

hozzászólok