2018. február 19. Zsuzsanna

Humor

Betiltották Hajóson a HUBER-t!

Antal Tibor | 2016. július 21. 09:15:51 | Utolsó frissítés: 2 éve

 

Mint ismeretes a taxisok nyomására a fővárosban illetve egész Magyarországon betiltották az UBER-t, a személyszállítás egy modern teljesen lekövethető és leadminisztrálható változatát, ami a világ sok nagyvárosában jól működik, és Budapesten is nagy népszerűségnek örvendett.

 

 

Ezen felbuzdulva Hajós önkormányzata is úgy gondolta, hogy hoz valami hasonló jellegű rendeletet, de mivel borkultúrájáról híres településen az UBER szolgáltatás nem működött, így más alternatíva után kellett nézniük, hogy ők is be tudjanak tiltani valamit. Sokat nem is kellett gondolkodniuk, hogy mire essen a választásuk, hiszen a kisvárosban rengeteg HUBER vezetéknevű ember él, így rájuk esett a választás.

 

Ezentúl a pincebulikról is lemaradhatnak a HUBER-ok Fotó: www.szeretlekmagyarorszag.hu

 

Az új törvény lényegében csak egy szigorítás, szó sincs teljes betiltásról. A Hajóson őshonos HUBER-ek ugyanis továbbra is maradhatnak, viszont nem léphetnek be a pincefaluba és a volt érseki kastélyba, nem ihatnak bort, és nem táncolhatnak Mars-ot sem a különböző helyi rendezvényeken. A törvény fogadtatása vegyes. Többen tiltakoztak, mások névváltoztatáson gondolkodnak. Viszont a környező települések közül Nemesnádudvar, Császártöltés és Vaskút is gondolkodik a hatalmas ötlet átvételén, sőt Baján a Jelkys diákok egy csoportja kezdeményezte, hogy iskolájuk tanári karát is vonják be a HUBER tiltó hatósugara alá.

 

Frissítés!

 

A rendelet kapcsán nagy a felháborodás a HUBER-ek között, hogy csak úgy egyik napról a másikra betiltották őket. A nemesnádudvari Huberek már felvették a kapcsolatot a szóban forgó településeken élő névrokonaikkal egy saját pincefalu megalakításának ügyében, ahol engedélyezett a borkóstolás a mars és a szórakozás. Az egyeztetések már zajlanak, a leendő pincefalu helyszíne még nem ismert, de ahogy többet tudunk, természetesen közöljük olvasóinkkal.Hozzászólok!

Facebook Google +
4
komment