2018. február 25. Mátyás

Humor

Döntsük meg mi is a világrekordot 400 vegyesen!

Antal Tibor | 2016. augusztus 09. 17:46:54 | Utolsó frissítés: 2 éve

 

Ma több bajai hangot adott az interneten, hogy hiába nyert Hosszú Katinka már 2 aranyérmet is a riói olimpián, semmilyen nagyobb ünneplés nem volt a városban, és plakátok sincsenek kirakva klasszisunkról a különböző kirakatokba, pedig nagyon megérdemelné. Nos ebben a plakát dologban egyelőre nem tudunk segíteni, viszont egy alternatív ünneplési módot kitaláltunk, amihez várjuk a jelentkezőket.

 

Fotó:MTI

 

Először is Katka ugye nyert 400 vegyesen, amit akár 400 pohárka vegyes pálinka elfogyasztásával tehetnénk még emlékezetessé. Természetesen ehhez legalább 100 bátor jelentkezőre lenne szükségünk, de az sem baj, ha 400-an lennénk. Ha Katinka esetleg éjjel 200 vegyesen is győzni tudna, akkor értelemszerűen hozzátennénk ezt a mennyiséget is. A helyszín és a szponzor még kérdéses, jelentkezni a cikk alatt lehet hozzászólásban.

 

Fotó:Trollfoci

 

A következő arany magyar idő szerint ma éjjel100 háton született. Hát, erre is azért ihatnánk valamit. Stílszerűen lehetne mondjuk hosszúlépést, mert a pálinkát nem biztos hogy mindenki szereti. Ha Katinka a 200 hátat is behúzná, itt is nőne az adag.

 

 

A ma esti programban Katka a 200 pillangó előfutamában, majd éjjel az elődöntőben érdekelt, ha bevállalja, hiszen másfél órával később 200 vegyesen van fontos döntője. Esetleges pillangó győzelmének ünneplésére várjuk az ötleteket. Jómagam 200 pillangót fogatnék a gyerekekkel, amit egyszerre engednének el.

 

Frissítés: Katka 200 pillangón visszalépett, így a pillangóvadászat elmarad!

 

Ha 4x200-as gyorsváltó is győzni tudna, akkor ezt az egész produkciót jó gyorsan kellene véghez vinni.

 

Szóval kedvet kapott valaki egy kis ünnepléshez?

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
2
komment