2024. 18. Andrea, Ilma

Humor

Bajára igazol Szoboszlai Dominik!

Antal Tibor | 2023. Július 01. 19:17:43 | Utolsó frissítés: 10 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szoboszlai a Vasváriban Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kész tényként kezeli már napok óta mindenki, hogy Szoboszlai Dominik a RB Leipzigtől az angol Liverpoolba igazol. Való igaz, nagyon előrehaladottak voltak már a tárgyalások ez ügyben, a magyar válogatott csapatkapitánya azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát, és hatalmas meglepetésre a Bajai LC-hez írt alá.

– Azért döntöttem a Sugovica – parti gárda mellett, mert két Dominik is szerepel a kezdőjükben, Baladin és Németi így én lehetek a harmadik. Leültem Koch Tamás edzővel, és gyorsan kiderült sok közös gondolatunk van. Az önkormányzat is támogatja a csapatot, hogy végre sikerült eladniuk egy telket az ipari parkban, így cél egyértelműen az NB III-ba való feljutás, valamint, hogy a Magyar Kupa megnyerésével kiharcoljuk a jogot a nemzetközi kupákban való indulásra.-nyilatkozta Szoboszlai a Sugóparti Híreknek.

A Montenegró elleni meccs után gondolt először arra, hogy Baján folytatná legszívesebben MTI/Koszticsák Szilárd

-Nagyon örülünk az érkezésének, és reméljük minél előbb fel tudja venni a megye 1 ritmusát. Az mindenképp könnyít az összhang kialakításában, hogy ő lesz a harmadik Dominik a csapatban. Remélem már a jövő héten itt lesz, szívesen látnánk a Young Boysban is Halfőző Kupán.-nyilatkozta Németi Dominik.

-A kupában meg állunk, Liverpool pedig nem. És a kupa mindig egy kiugrási lehetőséget jelent. Ez sokat számított a tárgyalás folyamán.-árulta el szűkszavúan Koch Tamás edző, illetve hozzátette a felkészülést a Halfőző Fesztivál utáni héten kezdi a csapat.

hozzászólok