2024. 20. Rafael

Humor

Szabó Ricsi megrépázott mindenkit:)

Antal Tibor | 2023. November 19. 13:48:39 | Utolsó frissítés: 7 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szombaton délelőtt keresett meg minket a jótékonysági akcióiról híres Szabó Richárd, hogy mivel szűk hazájában Rémen, Borotán, Felsőszentivánon, Csávolyon sem fogyott el az a négy láda sárgarépa, amit egy neve kilétét felfedni nem akaró gazda ajánlott fel nyugdíjasoknak, és rászorulóknak, így délután 2 órától a bajai piac mögött fogják osztogatni a megmaradt tételt, és hogy segítsük ezt propagálni. Természetesen meg is osztottuk közösségi oldalunkon a felhívást, de mivel szinte az utolsó pillanatban érkezett van aki lemaradt az akcióról. De mint a főszervezőtől megtudhattuk, ennek ellenére sokan jöttek el Baján is, és nemcsak idősebbek, hanem a fiatal generáció is képviselte magát.

Szabó Ricsi répázik

Igen ám, de “Lángosos Ricsit” nemcsak a jótékony akcióiról ismerik, hanem korábban országos hír volt mikor felvállalta: annak ellenére, hogy keresztény és családos ember meleg. Utána egyes berkekben csak “Meleg lángososként” emlegették, arról már kevesebb szó esett mennyit is segített a környéken másoknak. Így éppen ezért, mikor az akció sikerességéről kérdeztük, egy kétértelmű szójátékkal (és ezúton is elnézést azoktól akik erre érzékenyek) arról is faggattuk, hogyan fogadták az emberek azt, hogy ő meg akart répázni a környéken mindenkit?:)

Ricsi nevetve válaszolt kérdésünkre, és elmondta hogy akciója mögött semmi hátsó szándék nem volt, előzetesen nem is gondolt arra, hogy valakinek ilyesmi jutna róla az eszébe, de jelezte tetszik neki a poén. Annak viszont örül, hogy még ha nem is egy nagy dologgal, de ismét sok rászoruló családnak tudott segíteni nem először, és nem is utoljára. Köszönet ezért neki, és a névtelenségbe burkolózó felajánlónak is. A répaosztás egyébként este Katymáron zárult.

hozzászólok