2024. 18. Alexandra, Erik

Humor

Baján fog praktizálni Dr. Alban!

Antal Tibor | 2022. Április 01. 06:29:40 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Dr Alban Fotó:Internet

Mint korábban beszámoltunk róla, a jubileumi 25. Halfőző Fesztivál legnagyobb sztárfellépője Dr. Alban lesz, aki július 9-én fog a közönség elé lépni a Petőfi – szigeti Mogyi színpadon.

Ezzel kapcsolatban kezdtünk vizsgálódni, hiszen korábban nem igazán fordult elő, hogy külföldi világsztárok is fellépjenek a fesztiválon. Igaz a nigériai születésű, de Svédországban élő zenész már túl van karriere csúcsán, bajai fellépése mégis szenzációnak mondható. Mint kiderült koránt sem véletlen, hogy megtisztel minket műsorával, hiszen mint a zuhanyhíradóból megtudtuk, a nyári szünetet követően Baján fog letelepedni, és eredeti szakmáját űzve fogorvosként fog praktizálni. Döntése érthető, hiszen Svédországban az öregségi nyugdíj összege nem túl magas, így nyugdíj előtt álló popcsillag keresetének átlagát egy kis magyarországi munkavállalással próbálja megemelni. Nem csoda, hiszen a statisztikai hivatal közleménye szerint a magyarországi dolgozók bruttó átlagjövedelme januárban már megközelítette a félmillió forintot.

Telefonos megkeresésünkre a világsztár sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a vele kapcsolatos információt, csupán ennyit nyilatkozott:It’s My Life!

hozzászólok