2018. február 25. Mátyás

Vélemény

Pár szó az alvégi kutyafuttatóról

Olvasói levél | 2017. március 24. 19:47:05 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

Kedves Sugóparti Hírek!

 

Minden nap szembesülünk azzal, ami az alvègi kutyafuttatóban történik. Itt lakunk így egyenesen látjuk az ablakon keresztül! Lassan senki nem fog idejárni!!! Dugig kutyagumival és kullanccsal, mert ahogy tavaly úgy még idén sem került levágásra a gaz. Egy darab kuka van kirakva!!!!! Tiszta anarchia uralkodik..

 

 

Itt senkire semmilyen felelősség nem vonatkozik nem, hogy a kutyájára. Az itt lakókra meg de pláne, akik a házuk hátsó kijáratán kiengedik a kutyát. Se felügyelet, se szájkosár, se a kutyagumi felszedve. Én terhesen a nyakamba veszem a pöttöm westinket és szaladok vele. És persze szóvá tettem... Voltam én minden csak nem normális. Meddig mehet ez így?????????

 Múltkor a Türnèl a közterület felügyelet  rászólt az emberekre, hogy kössék meg a kutyájukat. Itt mikor néznek körül? Mikor lesznek büntetések? Mire van az a bizonyos Város őrsèg??? Egyik nap hárman kellettek ahhoz, hogy a Kálvária utca végén a kavicsokat az útról lesöpörjék... Ez aztán a munka.... Ezt a képet pedig ma készítettem!!!!

 

 

Elnézést a panaszkodás miatt, de talán itt elég ember olvassa ahhoz, hogy végre történjen is valami!!! Szép estét kívánok!

 

Név a szerkesztőségben.

 

Portálunk vélemény rovata helyt szeretne adni olvasóink írásainak ezért várjuk cikkeiket szerkesztoseg@sugopart.hu címre.

A megjelent irások nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, azokért felelősséget nem vállalunk.
 


Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment