2024. 20. Rafael

Vélemény

Hangosak a kamionok

Englerné Dobler Mariann | 2020. Január 11. 15:58:39 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kedves Sugóparti Hírek!

Érdeklődnék, hogy az oldal hírei közé, bekerülhetne-e egy majd 2 éve húzódó történet. Baja, Bogrács utca kamionparkoló. Lakóövezet és pihenőövezet határa. Napi szintem közlekednek, hajnali 4 órától, este 22 óráig. Gyerekeket nem merjük kiengedni az utcára, nehogy bajuk legyen. A házak elkezdtek repedezni. Az Önkormányzat szerint jogosan van itt, a vállalkozónak mindenhez van joga-még ünnepnapon is zajongani- nekünk lakóknak, semmihez. Jegyző, Bíróság, Hivatal mossa kezeit, senki nem csinál semmit. Kérdezem én: meddig kell várni? Míg egy gyereknek baja lesz, vagy míg ránk dől a ház?

Köszönettel: Englerné Dobler Mariann

Frissítés:

Korábbi levelemet kiegészíteném azzal, hogy Hajdú Miklós alpolgármester és az Önkormányzattól néhányan próbálnak segíteni, lehetőségeket felvázolni a probléma megoldására. Többek között a Fercsák Róbert által kezdeményezett telekcserét szeretnék megvalósítani. Sajnos az érdek-és anyagi különbségek miatt, nagyon kevés az esély a megvalósulására.

Portálunk vélemény rovata helyt szeretne adni olvasóink írásainak ezért várjuk cikkeiket szerkesztoseg@sugopart.hu címre. A megjelent írások nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, azokért felelősséget nem vállalunk.

hozzászólok