2021. 6. Inez, Leonóra

Közélet

Elkezdték az Oltványi utcát is

Antal Tibor | 2020. Július 09. 14:18:49 | Utolsó frissítés: 8 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Parkolni most máshol kell

Az ígéreteknek megfelelően a hét elején megkezdődött Újvárosban az Oltványi Imre utca felújítása. Felmarják a régi köztünk szólva igencsak megviselt aszfaltot mind két oldalon és a középső parkolóban is, és új járdák is készülnek.

Egyelőre még mind két oldalon lehet közlekedni, a parkolót azonban lezárták, így feladták a leckét az utcában lakó autósoknak, akiknek szüksége lesz a türelmükre, hisz a Belügyminisztérium által támogatott beruházás a tervek szerint csak augusztus vége felé fog elkészülni. De körbenéztünk a város más részeiben megkezdett útépítéseknél is szerdán délután. A Tavasz utcánál például április közepén kezdetek el dolgozni a Bajai Kommunális és Nonprofit Kft munkatársai. Itt a szegélykövet már lerakták, illetve a zúzott követ is, a munka vége azonban az eltelt közel három hónap ellenére még nem látszik

Tavasz utca 2020.VII.8.

A Róka utca második ütemének elkészülte sem a leggyorsabban zajlik. Itt május közepén dördült el a startpisztoly. A Róka köztől induló szakaszon gyakorlatilag már csak aszfaltra várnak, a Bátory utcai kereszteződésnél, azonban még csak az egyik oldali szegély áll.

Helyzet a Bátory utcai kereszteződésnél

Mind Széll Péter társadalmi alpolgármestertől a mai nap megtudhattuk, mind két utca esetében a különböző közművek kiváltása lassította az építkezést.

Helyzet a Róka utcában a Róka köznél

hozzászólok