2024. 26. Ervin

Sport

Változások Bácsborsódon

Bácsborsódi SK facebook oldala | 2022. Augusztus 23. 12:07:17 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az idei szezont, mint már sokan tudják a Bácsborsódi Sportkör a Megyei III. osztályban kezdi meg! A sok távozó, valamint az egyre alacsonyabb játékos létszám miatt egyesületünk nem tudta (egyenlőre 😉 ) vállalni a több évtized óta tartó Megyei II. osztályú szereplést. Az idei nyáron egyesületünknél a sportvezető valamint az edző személyében változás történt! Június 27-től Cifra Gábor látja el az egyesület vezetői feladatait, valamint ő az U19-es csapatunk edzője is.

Cifra Gábor

Felnőtt csapatunk edzője a nyáron az a Kürtös István lett, aki valaha csapatunk kiemelkedő, oszlopos tagja volt! Köszönjük neki, hogy segítségünkre sietett és már júniusban látta, hogy lehet még a BÁCSBORSÓDBÓL csapat! Az egyik fő célunk az volt, hogy ifjúsági csapatunk továbbra is szerepelhessen a megyei bajnokságban, melyhez a feltételeket megteremtettük és nagy örömünkre ez a cél megvalósulni látszik!Köszönjük minden fiatalnak, akik egyesületünknél maradtak és vállalták a további játékot! Külön öröm számunkra, hogy 10 bácsborsódi fiatal alkotja a csapat magját, melyhez bácsbokodi ifisták csatlakoznak. Bár van csávolyi illetve bajai lakosú játékosunk, de nagyszüleik révén ők is Bácsborsódinak vallhatják magukat!

Felnőtt keretünk is szépen-lassan összeállt, és elmondhatjuk, hogy – kiegészülve a régi motorosokkal valamint új igazolásokkal – 18 fővel indulhatunk az őszi idénynek! Itt is szeretnénk megköszönni a „keménymagnak”, akik kitartottak és – bár sokszor nem volt egyszerű – de hittek abban, hogy érdemes itt maradni!!

Felnőtt csapatunkhoz érkezők: Deák Dominik, Lovász Gábor, Kurdi István Garáról, Hercz Dániel – Bajai LC-ből, Bognár Barnabás LUA Bajától, Vida Krisztián Varsóból.

Ifjúsági csapatunkhoz érkezett: Csóka Alex – új igazolás, Földesi Milán, Kollár Erik, Kurdi Bálint Bácsbokodról, Róth Gergő Szeremléről.

Köszöntjük őket Bácsborsódon! Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt a felnőtt, valamint ifjúsági mérkőzéseinkre!- írta a Bácsborsódi SK közösségi oldala.

A Bácsborsód a hétvégén kezdődő bajnokság I. fordulójában szombaton Bátmonostorra utazik, ahol 17 órától a Kenderes SE-vel mérkőzik meg.

hozzászólok