2024. 26. Ervin

Sport

Újra lecsaptak a farkasok !

Gálos Tamás | 2015. Március 24. 11:56:31 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE versenyzője Gálos Viktor jó farkashoz méltóan Nagyberkiben a Nemzetközi Szalacska Kupán első helyen végzett. Sajnos az elődöntőben sajátos harc modorban küzdő Holcinger Alex ( Vasas ) meg harapta kétszer is a bajai fiút. Ami előtt értetlenül álltunk hiszen bírói mulasztás is volt hiszen szándékos szabálytalanság miatt már az első harapásnál le kellett volna léptetni ellen felét. Nos nem hiába farkas vér folyik ereinkben Viktor igaz nem harapott vissza de hatalmas verésben részesítette a harapós kedvében levő budapesti versenyzőt. Aki ezek után valószínű nem csak harapni de enni sem tudott pár napig ,pedig Viktor kesztyűs kézzel bánt vele. Iskola boksszal egyhangú pontozással nyert!

 
 Gálosok közt
 
A második nap szintén a Vasas egyik felnőtt magyar bajnokával Sinkó Zoltánnal döntőzhetett. Az első menet kissé óvatos tapogató bunyót eredményezett. Mindkét versenyző túlságosan tisztelte ellenfelét.
A második és a harmadik menet már parádés hatalmas küzdelmet mutatott melyben Gálos jött ki jól mindig.Végig irányított és az Ő akarata valósult meg a ringben. Győzelmet aratott. Sőt az ottani bírák és szakmai vezetők meg szavazták a torna legtechnikásabb felnőtt versenyzőjének.
 
 
A verseny után megkezdtük nagy és hosszú menetelésünket a kvalifikációs versenyek indulási jogáért. Március 16-tól június végéig edzőtábor lesz az olimpiai faluban, majd versenyek lesznek Azerbajdzsánban, Horvátországban, Spanyolországban ,Albániában, Litvániában és ez mellett kisebb versenyeken is részt vesznek a környező országokban és hazánkban. 
A felkészülést a sportkórház olimpiai rendelőjében kezdtük. Január után most is felmérték a bajai fiuk szintjét állóképességüket. A teszt kiválóan sikerült futásuk már a 22 szint felett van melyet futó atléták futnak!! Savasodásuk kitolódott vér képük kiváló!
 
 
Embert, illetve sportolót próbáló időszak következik. De RIÓ motivál. A Vér kötelez!
Szurkoljatok továbbra is a falkának és farkasainknak!!!!! Hajrá Magyarország!!!!
Tisztelettel : Gálos Tamás edző !

hozzászólok