2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Újabb kézis bravúr!

Bajai Kézisek BK | 2015. December 06. 20:47:03 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A bajai csapat igazán szép Mikulás ajándékkal lepte meg azokat, akik eljöttek szezonzáró mérkőzésükre. Izgalmakban bővelkedő, nagyszerű csapatjátékot láthattak szurkolóink, szimpatizánsaink. Nagyon készültünk lélekben és fejben is erre a fordulóra, és végre szinte ott volt a teljes csapat.

 

 

Az akaraton kívül, nemcsak a szíve vitte a gárdát, hanem a lassan kialakuló összeszokott játék is. Az Gál Géza edző jól forgatta a csapatot, a végén lehetőséget kaphattak a fiatal játékosok is. A kispadon ülők folyamatos biztatásukkal támogatták pályán lévő játékos társaikat, a juniorok pedig a nézők soraiból tették ugyanezt.

 

 

A második félidő 25. percében 28- 21 állásnál már kezdtük elhinni, hogy ezt a mérkőzést megnyertük. A végeredmény: Bajai KSE- Rinyamenti KC: 30- 24.

 

 

A nagyszerű játék eredményeként a 2 pont itthon maradt! HURRÁ! – így sikerült feljebb lépni a tabellán és ennek szellemében készülünk a tavaszi megmérettetésre.

 

A bajai csapat góllövői: Kálóczi Krisztián 7, Burkus Barnabás  6, Zapletán Csaba 6, Igor Milicsevic  5, Novica Pasajlic 3, Szántosi Tibor  2 Mészáros Dávid 1

 

NB II Dél-nyugati csoport őszi végeredmény

 

Forrás:iroda.keziszovetseg.hu

hozzászólok