2023. Október 2. Petra

Sport

Theodoreán Alexandra visszatért Szekszárdra

KSZCSzekszárd.hu | 2023. Június 03. 12:13:22 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotó:KSZCSzekszard.hu

Örömmel jelentjük be, hogy két év budapesti kitérőt követően ismét az Atomerőmű KSC Szekszárdot erősíti Theodoreán Alexandra, korábbi csapatkapitányunk.

A bajai születésű, 32 éves bedobó 2012-től 2021-ig játszott együttesünkben, ahol az évek során kulcsemberré nőtte ki magát és távozása előtt már csapatkapitányként „vezette csatába” a Szekszárdot. Most visszatér, amivel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot tette.

„Budapesten a TFSE-MTK-nál eltöltött két szezon után HAZATÉREK Szekszárdra, ahhoz a klubhoz, amelyben korábban kilenc csodás évet tölthettem játékosként. A fővárosi évekre is szükségem volt, hiszen néha mindenkinek az életében kellenek új impulzusok, új kihívások. A TFSE-ben is nagyon szerettem játszani, sokat tanulhattam és tagja lehettem egy Európa-kupa-szereplést kiharcoló csapatnak. Most azonban eljött az idő, hogy visszajöjjek oda, ahol életem eddigi legszebb sikereit értem el. Úgy érzem, a hazatérésemmel most tudom úgy keretbe foglalni a pályafutásomat, amire mindig is vágytam. Izgatottan várom a közös munkát, de tudom, hogy nem ugyanabba a csapatba térek vissza, amelytől két évvel ezelőtt Budapestre szerződtem. Egyet biztosan ígérhetek: szívemet-lelkemet kiteszem, hogy Szekszárdnak továbbra is egy küzdő és nagyon szerethető csapata legyen. Nagyon hálás vagyok a klubnak, hogy hazavárt!”- nyilatkozta Theodoreán Alexandra a szekszárdi klub honlapjának.

Theodoreán Alexandra a Bajai NKK-ban kezdte pályafutását, és nevelőegyesületében lett NB I.A csoportos játékos. Mikor Baján megszünt az NB I. A csoportos csapat akkor igazolt először Szekszárdra.

hozzászólok