2024. Október 18. Lukács

Sport

Jó szezont zárt a LUA

Antal Tibor | 2023. Május 31. 05:39:53 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:LUA Baja facebook oldala

Szombaton utolsó bajnoki mérkőzését is megnyerte a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány U 13-as csapata Pécsett a PVSK ellen 6 – 1-re, így veretlenül nyerte meg a bajnokságot. Ráadásul a gólkirályi cím is Bajára került, hiszen Magurai Dénes 99 találatot ért el, és rajta kívül még négyen bekerültek az U 13-as regionális válogatott keretbe.

Az U 13-as bajnokcsapat

A bajnokság során szóhoz jutott játékosok: Szatmári Hunor, Ali Domonkos, Garcia-Viszmeg Dávid, Farkas Barnabás, Kutyifa Áron, Óbéri Ármin, Balogh Domonkos, Szabó Csanád, Jankovics Ábel, Bozsó Botond, Gavlik Balázs, Simon-Koncz Mirkó, Mayer Bence, Magurai Dénes, Kucsera Gergő, Goretiich Marcell, Putnik Gergő, Grisnik Ábel, Molnár Benedek, Felső Tivadar, Kovács Noel, Hársch Norbert.

A csapat vezetőedzője:Gombás László.

Az U 12-es gárda csütörtökön rangadóval fejezte be a bajnokságot, hiszen az egyel nagyobbakhoz hasonlóan szintén a PVSK-hoz utazott. Sajnos ez a korosztályos gárda 2 – 1-re kikapott, így be kellett érnie a srácoknak a második helyezéssel. A bajnokság gólkirálya viszont Goretich Marcell lett 106 gólt találattal, ami pontosan kétszer annyit, mint a mögötte második helyen végzett játékosé.

Az U 12-es LUA

Az U 12-ben szóhoz jutott játékosok: Ali Domonkos, Szatmári Hunor, Balogh Domonkos, Németh Máté, Anka Noel, Goretich Marcell, Grisnik Ábel, Weitz Krisztián, Gohér Gergő, Jankovics Ábel, Szabó Csanád, Besír Bálint, Molnár Benedek, Bognár Zsombor, Papp Lőrinc, Felső Tivadar, Vass Zalán, Kovács Noel, Hársch Norbert, Major Ábel.

Ennek a csapatnak is Gombás László a vezetőedzője.

Mint korábban beszámoltunk róla az U 14-es, és az U 17-es gárda megnyerte a megyei bajnokságot, az U 16-os pedig negyedik helyen végzett. A csapatok edzője Király István és Kurucz János.

A LUA U 14-es bajnokcsapata

Rajtuk kívül az U 15-ös lányok is jól szerepeltek, akik ezüstéremmel zártak.