2024. 5. Adrián, Györgyi

Sport

Teniszpálya épült Katonavárosban

Antal Tibor | 2016. Április 28. 14:17:46 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A vasárnapi Critical mass közben lettünk figyelmesek arra, hogy Baján a Bernhart Sándor utca – Dömötör utca  között található területen – kicsit pontosabban megfogalmazva a Margó presszó mögött – épült egy salak borítású teniszpálya.

 

 

 Utánajártunk a dolognak, és megtudhattuk, hogy egy magánkezdeményezésről van szó. A pályát egy teniszkedvelő fiatalember Horváth Norbert építtette, és magánvállalkozásként fogja üzemeltetni. A pálya tehát bérelhető lesz, talán már a jövő héten.

 

Az öltöző épülete

 

– Onnan jött az ötlet, hogy magam is tenisz kedvelő vagyok, és elég sokat játszom. A Kancsár Gézáék segítettek a szigeti teniszesek közül, illetve az edzőm Markó Előd. Profin meg lett csinálva az egész: a talajréteg 31 cm, és ami újdonság Baján, hogy a pálya saját öntözőrendszerrel rendelkezik. 

 

 

 Csináltunk egy öltözőt is ahol zuhanyzási lehetőség is van, illetve a pálya előtt egy kis teraszt is kialakítottunk asztallal, ahová le is lehet ülni. A vonalazással kapcsolatban vannak még dilemmáim, hogy milyen technikát alkalmazzunk, de ez hamarosan el fog dőlni. Maga a beruházás 3 hónap alatt készült el, meglátjuk milyen lesz a fogadtatása. Ha lesz rá igény, versenyeket is fogunk szervezni.

 

Az öltöző

 

Jól fog esni itt a frissítő

hozzászólok